De tuin van Zuid-Limburg “het Heuvelland”is een uniek gebied in Nederland en onze appartementen hebben hier een centrale ligging in
Nergens in Nederland vertoont het land zulke fraaie hellingbossen en rivierdalen.
Door de mooie vergezichten is het een wandelgebied bij uitstek. Door onze centrale ligging in het heuvelland zijn er beginnend bij onze voordeur en in de nabije omgeving vele wandeltochten uitgezet die door het mooi Limburgse natuurschoon lopen.

Speciaal voor onze gasten hebben wij een ruim aanbod aan wandelroutes klaarliggen. Zelf uitgezette vanaf `t Schuttershuuske en een ruim aanbod in de directe omgeving.  Zo kunt u meteen aan een mooie wandeling beginnen in het Limburgse. Bijvoorbeeld richting Maastricht, Gulpen, Slenaken, Valkenburg. 

Bijzonder is de  verschillende zeldzame flora en fauna in de gebieden. Bijvoorbeeld in Margraten de bekende korenwolf, het  zinkviooltje in Epen. 
Dus voor de wandelaar die het Limburgse te voet wil ontdekken liggen wij erg gunstig en centraal. We krijgen veel positieve reacties van gasten die de auto bijna de hele week kunnen laten staan.