`t Schuttershuuske dat 4 sterren ANWB erkend is biedt u na een langdurige renovatie/nieuwbouw luxe appartementen met hotel comfort.

 

De inrichting is zeer smaakvol. Ieder heeft een geheel eigen ambiance en  modern interieur. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt ( linnengoed is inclusief).

Wij hebben geprobeerd zo veel mogelijk de oude elementen te laten terugkomen in de appartementen. Bijvoorbeeld de oude eiken balken, veldbrand steen enz.
Door dit te combineren met moderne hedendaagse stijl,comfort  en luxe zijn we tot iets bijzonders en unieks gekomen.

Wat wij zelf heel grappig vinden is dat veel terugkerende gasten ieder verblijf in een ander appartement proberen te reserveren zodat men in de verschillende appartementen heeft verbleven.

s`Avonds kunt u rustig zitten op Uw eigen gezellig ingericht terras. Ook kunt U gebruik maken van de grote achtertuin waar het zeer rustig vertoeven is tussen de aangelegde perkjes, terrasjes en gazon.

U beschikt over een eigen parkeerplaats en er is een berging voor fiets of motor.

Wij beschikken over gratis wireless internet.

De ligging is rustig aan de rand van het dorp Margraten in `t gehucht Termaar. Hier kunt U genieten van weldadige rust met zijn schilderachtige boerderijtjes en eigen unieke flora en fauna.
De ligging is centraal in het heuvel/mergelland. U kunt zich bij ons actief  en rustig ontspannen in het mooie zuid Limburgse.

Fiets en wandelroutes beginnen voor deur en directe omgeving. Openbaar vervoer, restaurants, winkels zijn op loopafstand te bereiken.